indie book awards organiseras av...

Det viktigaste är att alla egenutgivare, obereonde av var eller hur de har publicerat sin bok, får möjligheten att delta i tävlingen. Vi vill sprida informationen så långt som möjligt och lyfta fram egenutgivning som fenomen. Detta är enklare när vi är många som arbetar tillsammans!

Indie Book Awards organiseras av självpubliceringstjänsten BoD – Books on Demand och mediepartnern CityXPress. Därtill medverkar även föreningen Egenutgivarna samt självpubliceringstjänsterna Nomen fölag, Solentro och Vulkan i projektet. Här kan du läsa om alla medverkande och klicka dig fram till respektive hemsida.

books on demand

BoD™ är europeisk marknads- och teknologiledare inom digital bokutgivning och en plattform för författare som själva vill stå för utgivningen av sina böcker, såväl tryckta böcker som e-böcker. Varje författare bestämmer själv över innehåll, formgivning, form och pris.

BoD ser till att böckerna finns tillgängliga i alla traditionella bokhandlar och i de flesta nätbokhandlar. E-böcker, som publiceras med BoD, säljs i alla svenska e-bokhandlar samt i Apple iBookstore och på Google Play. Ytterligare information finns på www.bod.se.

 

Ihr neues Buch

cityxpress

Vi identifierar oss med våra läsare och vet vad de vill ha. I CityXpress får du möta några av de största nöjesprofilerna samt ta del av inspirerande artiklar och tips om det senaste inom teknik, musik, mat, dryck och evenemang.

Även entreprenörskap och näringsliv har en given plats i tidningen. Läs mer »

samarbetspartners

Ihr neues Buch

 

Egenutgivarna

Egenutgivarna är en intresseorganisation för alla som skriver och ger ut böcker i Sverige. Egenutgivarnas syfte är att verka för spridning av medlemmarnas titlar. Egenutgivarna ska också sprida information om att ge ut böcker och vara ett forum där medlemmar kan dela med sig till varandra av sina erfarenheter av bokutgivning.

Genom att stötta och inspirera varandra att fullfölja sina drömmar att ge ut sina böcker arbetar Egenutgivarna med att bredda bokmarknaden. Detta är något som läsarna vinner på.

Till hemsidan »

Ihr neues Buch

 

seriff

Att ge ut böcker på egen hand, det vill säga utan hjälp från traditionella förlag, är en spännande och rolig verksamhet. Som egenutgivare har du full kontroll över hela din utgivningsprocess och väljer själv vilka delar du vill ägna dig åt och vilka du vill få hjälp med av andra.

Som egenutgivare är det dock skönt att ha lite stöd. Vare sig det gäller val av leverantör eller tips till din baksidestext är det en trygghet att ha likasinnade utgivare att tillgå. Framförallt är det väldigt skönt att konkret kunna få hjälp när det behövs.

Till hemsidan »

Ihr neues Buch

 

nomen förlag

Nomen förlag/books-on-demand har publicerat och sålt böcker sedan 1998!
Hos oss kan du som skriver, ung som gammal, proffs samt amatör, förlag som egenutgivare, själv ge ut dina böcker för en rimlig summa. Nomen förlag | books-on-demand är platsen för en bred utgivning av den smala litteraturen. Hos Nomen förlag | books-on-demand är alla välkomna.

Till hemsidan »

Ihr neues Buch

 

solentro

Vi sköter tryck och publicering så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berätta. Tusentals nöjda kunder och mycket förmånliga priser. Du som författare äger rättigheterna och behåller 100% av vinsten!

Till hemsidan »

Ihr neues Buch

 

vulkan

Vulkan är Nordens största bokutgivare. Vulkan är ett webbaserat företag där alla är välkomna att skapa och publicera böcker. Vi hjälper dig med distribution, marknadsföring och formgivning av din egen bok. Din bok trycks antingen som print on demand,  liten upplaga eller i större upplaga. I de flesta fall ingår e-bok på köpet. 

Till hemsidan »

###LOGIN_SHOP###