juryn

Ditt deltagande kommer att landa i händerna av denna handplockade jury, som består av experter i just de områden som ofta utgör bokens framgång! Innehåll, omslag, marknadsföring, försäljning och hela bokpaketet bedöms av:

BoD E-Short-Autorin Susanna Maier

kim kimselius

Kim M. Kimselius debuterade 1997 med boken Tillbaka till Pompeji som gjorde dundersuccé, sålde i 11 000 ex första veckan, är översatt till 6 språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island 2009. Sedan dess har Kim utkommit med närmare 30 böcker i olika genrer.

Sedan 2002 ger Kimselius framgångsrikt ut böckerna på eget förlag, Roslagstext.

BoD E-Short-Autorin Susanna Maier

erik modig

Erik Modig är doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Med fokus på reklamstrategi och konsumentpsykologi tillhör han Europas ledande center för forskning om effektiv marknadskommunikation.

Erik är en uppskattad krönikör och bloggare för Dagens Media och föreläser regelbundet vid ett flertal universitet och för företag om effektiv marknadsföring.

BoD E-Short-Autor Axel Schwab

eva löfstedt

Eva Löfstedt är butikschef för Akademibokhandelns största bokhandel, på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Hon har gedigen erfarenhet av handel och innan hon kom till Akademibokhandeln arbetade hon som varuhuschef på Åhléns.

Som ansvarig för Skandinaviens största bokhandel är läsandet en viktig del av Evas liv och hon läser både för nöjes skull och för att hålla sig uppdaterad på omvärlden. 

BoD E-Short-Autor Alexander Glück

jens andersson

Jens jobbar med bokformgivining till förlag och institutioner. Han driver designbyrån Bok & Form samt förlagen Sanatorium och Placebo Press. Han är flerfaldigt prisbelönt för sin formgivning.

Vid den senaste utdelningen av Svensk Bokkonst vann han det nyinstiftade priset ”Årets vackraste bok” för The Second in line – from the sketchbooks of Mattias Adolfsson (Sanatorium förlag).

BoD E-Short-Autorin Despina Muth-Seidel

christian von essen

Christian von Essen är frilansande skribent samt chefredaktör för nya Stockholmsmagasinet CityXpress och resebranschtidningen Travel Report. Han har under femton års tid skrivit om kultur, resor och företagande i olika former, och har som konsult själv varit delaktig i att bygga upp ett mindre förlag.

Som bokläsare är han öppen för det mesta, men har sällan tålamod för långa transportsträckor. Däremot får det gärna vara lite skevt och skruvat.

 

delta här!

###LOGIN_SHOP###